Retour & Garantie

Verzenden

Het verzendtarief is in principe voor alle bestellingen identiek. Wilt u iets bestellen dat eenvoudig in een enveloppe verstuurd kan worden? Laat het ons dan even weten. We kunnen de producten op aanvraag in een enveloppe versturen. Dit is uiteraard geheel op eigen risico. Stuur ons even een mailtje als u hier gebruik van wilt maken.

Alle artikelen, die op de site staan zijn op voorraad mits anders staat aangegeven. Zodra we de betaling hebben ontvangen, verzenden we de order.

Aangezien de pakketdienst vanaf 15.00 uur de pakketten kan komen ophalen bij ons magazijn, kunnen we van bestellingen die later dan 14.30 uur binnenkomen niet garanderen dat deze dezelfde dag nog worden verzonden.
Op dinsdag en vrijdag zijn we niet aanwezig in ons magazijn, op die dagen zullen dan ook geen orders worden verzonden.

Voor de volgende landen hebben we een vast verzendtarief, (uitgezonderd artikelen waarbij staat aangegeven “verzendkosten aanvragen”).

Nederland € 7,95
Belgie € 12,50
Duitsland € 12,50
Frankrijk € 19,50
Italië € 25,50
Luxemburg € 17,95
Oostenrijk € 19,50
Polen € 24,50
Verenigd Koninkrijk € 19,50
Zweden € 22,95

 

De verzendkosten voor de overige landen zijn afhankelijk van het gewicht. Dus deze verzendkosten kunnen we u op aanvraag laten weten.

Betaalwijze

Betaalwijzen die we accepteren zijn:

  • IDeal
  • Bancontact
  • Sofort
  • PayPal

Let op: bij afhalen dient er contant betaald te worden

Retour

U heeft na aankoopdatum een bedenktijd van 14 dagen, het onderdeel moet voor deze periode zijn aangemeld om in aanmerking te komen voor restitutie van het aankoopbedrag.

Het onderdeel dient ongebruikt te zijn en in de originele verpakking te zitten, welke onbeschreven en onbeplakt moet worden aangeleverd. Indien dit niet het geval kan het restitutiebedrag verminderd worden. Verder moet er altijd een kopie van de factuur of de offerte meegestuurd worden. Dit geldt voor nieuwe artikelen maar ook voor statiegeld artikelen die terug gestuurd worden. Verzendkosten van een retourzending zijn voor eigen rekening. Gebruik voor het retourneren onderstaande retourformulier.

Retourformulier downloaden

Garantie

De garantietermijn is onderdeel- en fabrikant afhankelijk. Indien garantie wordt verleend, wordt het product waar mogelijk gerepareerd of vervangen. Als het onderdeel niet meer leverbaar is, wordt hiervoor een vervanger aangeboden of krijgt u het aankoopbedrag terug. Wanneer het onderdeel in aanmerking voor garantie komt wordt alleen de waarde van het onderdeel en de door u gemaakte verzendkosten vergoed (tegen het tarief van PostNL).

Let op: Geef bij de reden van retour een detailleerde omschrijving van het mankement, indien dit niet het geval is wordt de aanvraag niet in behandeling genomen. Een retour- of garantieaanvraag moet van te voren worden aangemeld en goedgekeurd. Indien een retour- of garantieaanvraag zonder aanmelding en/of de juiste documenten wordt verstuurd kan deze niet worden behandeld.

Dafhobby is zeer coulant wat betreft garantie en retouren maar uit ervaring weten we dat aandrijfriemen helaas zelden voor garantie in aanmerking komen.