Selecteer een pagina

Onderdelen DAF en Volvo 66/300

Soorten onderdelen

Het assortiment van DAFhobby bestaat uit verschillende producten en onderdelen van DAF en Volvo 66/300 auto’s. De onderdelen kunnen worden onderverdeeld in de volgende categorieën. Op dit moment wordt het assortiment zorgvuldig uitgebreid. Is het product dat je zoekt niet te vinden? Neem dan contact met ons op!

Nieuwe onderdelen

Bij DAFhobby kun je terecht voor allerlei nieuwe onderdelen. Van fuseekogels tot uitlaten. Alles wordt speciaal op bestelling geproduceerd. Veel DAF en Volvo 66/300 onderdelen zijn zeldzaam en daardoor moeilijk te verkrijgen. Daarom benaderen wij specifieke leveranciers die deze onderdelen speciaal voor ons en onze klanten op maat fabriceren.

Nieuwe oude voorraad (NOS)

Ook voor nieuwe oude onderdelen ben je bij DAFhobby aan het juiste adres. Deze onderdelen worden door ons gezocht bij liefhebbers van DAF en/of Volvo 66/300 auto’s of ingekocht bij voormalige DAF en/of Volvo dealers.

Gebruikte onderdelen

De gebruikte onderdelen zijn afkomstig van donorauto’s. Deze auto’s zijn afgeschreven, maar er worden wel nog losse onderdelen hiervan vrijgegeven. Voordat deze auto’s gedemonteerd worden, testen we de recyclebare onderdelen. Op deze manier wordt de functionaliteit geborgd. Deze onderdelen herken je aan het artikelnummer dat eindigt op een G.

Gereviseerde onderdelen

Veel onderdelen van DAF en Volvo 66/300 auto’s zijn niet meer verkrijgbaar. Een gereviseerd onderdeel is dan de beste oplossing. Dit zijn onderdelen die we door gespecialiseerde bedrijven vakkundig laten reviseren. Van startmotors tot dynamo’s tot remdelen. Hierna zijn alle onderdelen zo goed als nieuw.

Bij gereviseerde onderdelen werken wij met een statiegeld systeem. Alles om onze klanten zo snel mogelijk te kunnen helpen. We sturen de klant in dit geval een gereviseerd onderdeel toe. Hierover wordt statiegeld betaald. Zodra het oude onderdeel weer bij DAFhobby is, ontvangt de klant zijn/haar statiegeld retour.